Het principe van Zuster Ooievaar is dat wanneer we een overeenkomst hebben, de kraamzorg van a tot z door Zuster Ooievaar zal worden uitgevoerd.

Een goede samenwerking met collega kraamverzorgenden is essentieel, het werkt verbindend en we versterken elkaar. We delen kennis en ervaringen, volgen scholingen, houden intervisie en zijn back up zijn voor elkaar.   

Om de samenwerking met acht fijne collega’s meer vorm te geven hebben we onze krachten en zichtbaarheid gebundeld en zijn we vindbaar onder www.teamworkinkraamzorg.nl. In geval van overmacht, ziekte, scholing, een reeds geplande vrije dag of vakantie staan we voor elkaar klaar om een zorg (gedeeltelijk) over te nemen of op te starten. 

 

 v.l.n.r. Saskia van Oord (Kraamzorg met liefde), Nienke Koren (Kraamzorg Leef!), Barbara Bolt (KraamKompas), Angelique van Bemmel (Zuster Ooievaar), Marion de Veij (Gooische Kraamzorg), Annemarieke van der Velden (KraamKracht), Andrea Lelivelt (Welkom op aarde)

Recent (’24) hebben Najat Aanane (Bella Nature kraamzorgen Janine van Westerlaak (geboortezorgjanine) zich bij Teamwork gevoegd.

          

Janine
Najat