De geboorte van Zuster Ooievaar

Zuster Ooievaar is geboren uit de wens om het mooiste beroep van de wereld te combineren met meer vrijheid om de kraamtijd in te vullen zoals jij en ik het willen. Kortom, kraamzorg waar je blij van wordt! 

Als moeder van vier prachtige kinderen, noem ik mijzelf inmiddels wel ervaringsdeskundige op het gebied van het ervaren van kraamzorg. Drie verschillende kraambureau’s en zes kraamverzorgenden verder (hoe lief en deskundig ze ook waren), vond ik dat dat toch anders moest kunnen.
De zorg van een zzp kraamverzorgende bleek een verademing, een week lang dezelfde ontzettende lieverd aan mijn bed. Het is toen al gaan kriebelen…

Op een heel bijzonder moment in iemands leven zo dichtbij mogen komen, dat is wat mij aanspreekt. Kijken naar het geheel en samen bepalen waar de zorgbehoefte ligt, het creëren van een fijne en veilige omgeving zodat iedereen in alle rust kan wennen, bijdragen aan de zelfredzaamheid, het ontzorgen én uiteraard het leveren van professionele zorg zijn elementen die een belangrijke rol spelen en ervoor zorgen dat ik jullie na de kraamweek vol (met) vertrouwen kan achterlaten.