Je woont in het buitenland en wilt kraamzorg, logisch!

En het kan, Zuster Ooievaar komt graag naar je toe gevlogen om je deze oer Hollandse zorg te laten ervaren en te laten genieten van een heerlijke en onvergetelijke kraamtijd. 

Een goede start is zo waardevol, immers de eerste kennismaking met je kind kun je niet meer over doen!

In het buitenland beval je meestal in het ziekenhuis en vaak verblijf je hier ook een aantal dagen. Maar hoeveel fijner zou het zijn om snel na je bevalling naar huis te gaan en je kraamperiode thuis door te brengen? In je eigen vertrouwde omgeving herstellen van de bevalling, begeleiding door dezelfde persoon en eenduidig advies krijgen t.a.v. de verzorging van jullie kind. Het zijn essentiële zaken die er toe doen om een goede start te maken met jullie kind, het herstel te bevorderen en te zorgen dat je na de kraamweek snel weer in staat bent om je dagelijkse dingen op te pakken.

Wat kun je verwachten?
– Dagelijks medische controles bij moeder en kind;
– begeleiding en advies bij de (borst) voeding;
– advies over de verzorging en het gedrag van jullie kind;
– controle t.a.v. de mentale gesteldheid;
– (mede) zorg voor het huishouden;
– (mede) zorg voor de andere gezinsleden.

Professionele zorg, aandacht, gezelligheid, flexibiliteit en een vleugje humor, is wat ik geef.
Betrokken, rustig, lief en doortastend als het nodig is, is wie ik ben.
Kraamzorg waar je blij van wordt, is waar Zuster Ooievaar voor staat!

Hoe verder?
Via het aanmeldingsformulier vul je alle gevraagde gegevens in, na ontvangst neem ik binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen of wil je eerst mijn beschikbaarheid checken, neem dan contact op via het contactformulier of bel.
Kraamzorg aanvragen kan op elk moment tijdens je zwangerschap, zelfs tot kort voor de bevalling. Bedenk wel dat hoe langer je wacht, de kans op beschikbaarheid afneemt. 

Na je aanmelding maken we nader kennis en bespreken we de mogelijkheden, eventuele bijzonderheden, wensen & verwachtingen, maken we voorlopige afspraken en ontvang je een offerte. Rond de zesde/zevende maand hebben we nogmaals contact (intake), nemen de laatste bijzonderheden door en maken we concrete afspraken. 

Enkele voorwaarden:
– Reiskosten en reistijd, van deur tot deur, worden doorbelast.
– Verblijfskosten worden doorbelast.
– Intern verblijf is, indien er een apart gastenverblijf aanwezig is, bespreekbaar
– Het minimale aantal af te nemen uren bedraagt 40 en het minimale aantal dagen bedraagt vijf, tenzij anders overeengekomen.
– Verlenging van de kraamzorg is in overleg mogelijk. 
– Bij annulering, anders dan om medische redenen, zullen er kosten in rekening worden gebracht. 

aarde